Kwalitatief, veilig en eerlijk

Wij werken uitsluitend met BIG-geregistreerde artsen die jarenlang ervaring hebben binnen de cosmetische geneeskunde. Wij doen er alles aan zodat jij kwalitatieve en veilige behandelingen kan krijgen voor een eerlijke prijs. Wij zijn niet de goedkoopste, maar zeker ook niet de duurste. Het is niet onze intentie om met de prijs concurreren, wel met kwaliteit en extra dienstverlening. Hierdoor gebruiken wij uitsluitend A merken en maken we gebruik van artsen met jarenlange ervaring op cosmetisch gebied.
Naar aanleiding van drukke schema’s bij veel klanten hebben wij ervoor gekozen om specifiek in de avonduren open te zijn.

IMG-20151223-WA0006

Onze gastvrouw Miljana

Wij hebben een uniek systeem opgebouwd waardoor wij de kosten laag kunnen houden en waardoor onze injectables behandelingen betaalbaar zijn.

lounge 2Wachtruimte Looking Young. Topsportcentrum RotterdamOntvangsthal Rotterdam


Eigenaar Stefan Mladenovic is naast ondernemer ook professioneel basketballer en international. Door zijn goede contacten die hij heeft opgebouwd tijdens zijn basketbal loopbaan is het Looking Young gelukt om zich te vestigen in het Topsportcentrum naast de Kuip. Naast Rotterdam heeft Looking Young ook In Groningen en Delft prachtige locaties waar een huiselijke sfeer heerst. Bij al onze vestigingen is het parkeren gratis.
Eigenaar Looking Young, Stefan Mladenovic

Looking Young is partner van
Rotterdam Basketball